Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η FORTHNET συνεχίζει να στηρίζει τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ. Πολύτιμος αρωγός!


forthnet Η FORTHNET, συνεχίζοντας να αποδεικνύει ότι είναι σταθερά προσανατολισμένη σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει μέσα από τις Δράσεις και τα Προγράμματά της η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, προσφέρει για δύο ακόμη χρόνια τη στήριξή της στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό.


Καμπάνια

Η Εθνική Γραμμή SOS για Ηλικιωμένους 1065, καθώς και η Ευρωπαϊκή Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης Ενηλίκων 116123, που έχουν δοθεί στη διάθεσή της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με την ευγενική χορηγία της FORTHNET, που ανέλαβε και για τα επόμενα δύο χρόνια, ως χορηγός, τα τέλη εκχώρησης και χρήσης των τηλεφωνικών γραμμών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η FORTHNET έχει από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους αναλάβει ως χορηγός, τα τέλη εκχώρησης και χρήσης των δύο τηλεφωνικών γραμμών, που από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν δεχθεί πάνω από 10.000 κλήσεις για εξυπηρέτηση περιστατικών άμεσης ανάγκης και ψυχολογικής υποστήριξης.


Η  ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, o μοναδικός Εθελοντικός Οργανισμός στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται για πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, συνεχίζει να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να υποστηρίζει προγράμματα δράσης για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών φροντίδας, προστασίας και ασφάλειας στους ηλικιωμένους στην Ελλάδα και η FORHNET παραμένει πολύτιμος αρωγός σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε FORTHNET!




Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ