Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στους Αμπελόκηπους οι νέες προπονητικές εγκαταστάσεις για τον KYUNG HEE ATHENS!

Kyung-Hee Academy Athens TaekwondoΣτο νέο σύγχρονο προπονητήριο στους Αμπελόκηπους, προπονούνται από την Παρασκευή οι αθλητές και οι αθλήτριες του KYUNG HEE ATHENS, υπό την επίβλεψη του Στέφανου Μπούτιου. 

Καμπάνια
Το νέο της σπίτι απέκτησε η αγωνιστική ομάδα του KYUNG HEE ATHENS.
Στους Αμπελόκηπους, στην οδό Πουλίου 15, σε ένα χώρο φωτεινό και άνετο, ο Δάσκαλος Στέφανος Μπούτιος, δημιούργησε ένα νέο, σύγχρονο προπονητήριο με όλες τις υποδομές που είναι αναγκαίες για την προετοιμασία αθλητών υψηλού επιπέδου!

Ήδη, την Παρασκευή, έγινε εκεί η πρώτη προπόνηση με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Στο νέο γυμναστήριο, ήδη λειτουργούν ο χώρος προπόνησης με αγωνιστικές προδιαγραφές και ο χώρος των άνετων και σύγχρονων αποδυτηρίων των αθλητών, ενώ με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες και στους υπόλοιπους χώρους, ώστε σύντομα η περιοχή των Αμπελοκήπων να αποκτήσει ένα πλήρες μίνι αθλητικό κέντρο TAE KWON DO.

Δείτε εδώ το φωτορεποστάζ του BLUE FORCE από την πρώτη προπόνηση του KYUNG HEE ATHENS στο νέο προπονητήριο:










Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώα η 83χρονη - Η περιπέτεια της κας Ιφιγένειας Τζάμου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια Τζάμ...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα