Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώα!

FOUND - ANDRIKOPOULOU
ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ της κας Ζωγράφως Ανδρικοπούλου

Η περιπέτεια της κας Ζωγράφως Ανδρικοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Ανδρικοπούλου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 81χρονη χάθηκε την 22/06/2015, από το σπίτι της στη Μυρσίνη Λεχαινών, Ηλείας.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την 23/06/2015.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της 24/06/2015 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό, από ομάδα εθελοντών αναζήτησης στην οποία συμμετείχε και ο γιος της. Σημαντικό ρόλο στην ανεύρεσή της έπαιξε μαρτυρία πολίτη που την είχε δει να κινείται στην περιοχή, καθώς και ο εντοπισμός του σημείου όπου είχε περάσει τη νύχτα, από τον εκπαιδευμένο σκύλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που πήρε μέρος στις έρευνες.
Η ηλικιωμένη είναι καλά στην υγεία της, αν και ταλαιπωρημένη από την περιπλάνηση και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείου του Πύργου.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ