Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος!


FOUND - PAPADAKIS 
Η περιπέτεια του κου Ιωάννη Παπαδάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ Παπαδάκης, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 28/06/2015, είναι καλά στην υγεία του και η οικογένειά του ανακουφίστηκε!

Συγκεκριμένα, ο 71χρονος χάθηκε την νύχτα της 28/06/2015, από το σπίτι του στην περιοχή του Παπάγου.

 KOKETA!
Την νύχτα της 29/06/2015, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση της οικογένειάς του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεση του κου Ιωάννη. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να περιπλανάται στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Καλλιθέα. Ο κ. Ιωάννης εντοπίστηκε σώος και η αγωνία όλων μας, έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ