Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Π. Κουρουμπλής: Αξιοποιείται και ο κ. Σκουλάκης. Τι να κάνει; Να κάθεται στα καφενεία;



Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ!

Βαρέθηκε να κάθεται στα καφενεία ο κ. Σκουλάκης και βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουρουπλής για να του... γεμίσει το χρόνο!

Καμπάνια
Σύμφωνα με το  agonaskritis.gr , κατά την επίσκεψή του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Σφακιά προέκυψε και μία επιπλέον είδηση αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Κουρουμπλής επαλήθευσε ότι “αξιοποιείται” και ο πρώην δήμαρχος Χανίων και πρώην Υπουργός Υγείας Μανώλης Σκουλάκης στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» – Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου.
Είπε σχετικά: “Τι να κάνει; Να κάθεται; Να πάει στα καφενεία; Κι εκεί είναι ένας χώρος πάρα πολύ χρήσιμος να αξιοποιηθεί”
Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής την περίοδο 1993-1996 είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Πρόνοιας υπό τον υφυπουργό Μανώλη Σκουλάκη και με υπουργό τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Τότε, Σκουλάκης – Κουρουμπλής είχαν αποτελέσει ένα καλό δίδυμο για την Πρόνοια.
Μάλιστα, λίγες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υγείας είχε συναντηθεί με τον Μανώλη Σκουλάκη στο υπουργείο, στα πλαίσια “εποικοδομητικών ανταλλαγών απόψεων”.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ