Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σε απόσταση αναπνοής η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ! Ντέρμπυ οι εκλογές

Φωτιά με νέα δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑ 24% - Νέα Δημοκρατία 22%Σε μεγάλο ντέρμπυ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί, με τα στελέχη να εγκαταλείπουν τον Αλέξη Τσίπρα το ένα μετά το άλλο ενώ, όπως δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι ψηφοφόροι.
 
Αντίθετα, στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει μεγάλο αριθμό παλαιών έμπειρων στελεχών που είχαν αποστασιοποιηθεί ή αποκλειστεί στη διάρκεια της περιόδου Σαμαρά, και να δώσει στο κόμμα μια καινούρια πνοή ενότητας και προοπτικής που έχει αντίκτυπο και στην κοινωνία.

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία είναι μόλις στο 2% σε δημοσκόπηση της εταιρίας Interview για την «Βεργίνα TV».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις δυνάμεις του, η Νέα Δημοκρατία πλησιάζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ (22-24%), ενώ στη Βουλή μπαίνει το κόμμα Λαφαζάνη με ποσοστό 4.5%.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 24%, με την Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 22%. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με 6%, ενώ ακολουθούν Ποτάμι (5,5%), ΚΚΕ (4,5%), ΠΑΣΟΚ (4,5%), Λαϊκή Ενότητα (4,5%), Ένωση Κεντρώων (4%) και οι ΑΝΕΛ (3,5%).
 
 
Σημαντικό στοιχείο είναι και χαμηλή συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται μόλις στο 50%, ενώ αντίθετα στη Νέα Δημοκρατία η συσπείρωση παρουσιάζεται στο 70% με ανοδικές τάσεις.
 
 


Με πληροφορίες από: iefimerida, ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ