Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Μεγάλη συμμετοχή στο 1ο Προπονητικό Σεμινάριο Αγωνιστικού Τεχνικού Ταεκβοντό (WTF)


Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 , στο κλειστό γήπεδο της Καισαριανής , πραγματοποιήθηκε το “1st Refresher Course” νέοι τρόποι διδασκαλίας και εκμάθησης , αγωνιστικού , τεχνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ(WTF) (TAEGEUK-POOMSAE) , επιμορφωτικό σεμινάριο.


Η διοργάνωση στέφτηκε με επιτυχία , πράγμα που το αποδεικνύει η μεγάλη προσέλευση των
προπονητών του αθλήματος .Ο σκοπός του σεμιναρίου αυτού , ήτανε να καλύψει τις ανάγκες των προπονητών πάνω σε θέματα που αφορούν τους νέους τρόπους διδασκαλίας των τεχνικών πρωταθλημάτων.

Η παρουσίαση των νέων αυτών τεχνικών , έγινε από τους κ.κ Ιωαννίδη Παναγιώτη (8DAN) ,Θάνο Ευάγγελο (8DAN) , Καλτσά Δημήτριο(5DAN) , οι οποίοι μετέφεραν την εμπειρία τους και τη γνώση τους στους συμμετέχοντες. Από πλευράς συνδέσμου παραβρέθηκαν το Προεδρείο του Συνδέσμου και τα μέλη του συνδέσμου.

Η διοργάνωση τέτοιων επιμορφωτικών σεμιναρίων , είναι αναγκαία , διότι δίνουν γνώσεις στους προπονητές που με τη σειρά τους θα τις περάσουν στους μαθητές τους , αναπτύσσοντας έτσι το επίπεδο των τεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην εν λόγω διοργάνωση, όπως επίσης και τη δημοτική Αρχή Καισαριανής , για την παραχώρηση του Σταδίου.
                                                              


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τηλ. 6948705329, Email: spote.wtf@gmail.com
Έγκριση από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις  9/9/2014 και καταχωρήθηκε με αριθμό 30246 στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Αναγνώριση  από τη  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αριθμό μητρώου ΦΤ 86. Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α).

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ