Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: "Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα της ηγεσίας στη ΝΔ έκαναν λάθος"

Παρέμβαση Βαρβιτσιώτη για την ηγεσία της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα«Αυτοί που ξεκίνησαν το θέμα της ηγεσίας στη ΝΔ έκαναν τραγικό λάθος έπρεπε  να μείνει ο κ. Μεϊμαράκης , δεν μπορεί να τρέχουμε για εκλογές στο κόμμα ενώ γίνονται κοσμογονικά πράγματα στην χώρα», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Λάμπρο Καλαρρύτη ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης , επι σειρά ετών υπουργός και βουλευτής της ΝΔ.

Τόνισε πως «η ΝΔ δεν έχει ανάγκη επαναπροσδιορισμού του ιδεολογικού της στίγματος».  «Αυτό έχει γίνει το 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος είχε αποκλείσει την  άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά αυτό είπε όποιος το αμφισβητεί να σηκωθεί ευθέως  να το πει , Η ΝΔ ανήκει στον δεξιό και κεντρώο χώρο», είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά τόνισε πως «ο Κώστας Καραμανλής και πείρα έχει και μυαλό έχει και τα  προσόντα έχει και  θα αποφασίσει μόνος του αν και πότε και επι ποίου θα κάνει παρέμβαση και πως θα την κάνει».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης απηύθυνε προειδοποίηση προς την Κυβέρνηση τονίζοντας ότι «ο κίνδυνος για την  ευρωπαϊκή πορεία της χώρας δεν έχει εκλείψει».
Παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο  συμπόρευσης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ , αλλά αυτό όπως είπε «είναι θέμα του ίδιου του κ. Τσίπρα» στον οποίο απέδωσε προσωπικά τη νίκη στις εκλογές αλλά και στο γεγονός ότι «οι πολίτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν την ψήφο τους σε διάστημα μόλις 7 μηνών».

πηγή

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ