Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Το "2nd Refresher Course" από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, στη Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η διοργάνωση του “1st Refresher Course” (νέοι τρόποι διδασκαλίας και εκμάθησης , αγωνιστικού , τεχνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ(WTF) (TAEGEUK-POOMSAE)  στο κλειστό γήπεδο της Καισαριανής , ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, διοργανώνει το "2nd Refresher Course".

Το Προπονητικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 5 και 6  Δεκεμβρίου.
 Η πραγματοποίηση τέτοιων επιμορφωτικών σεμιναρίων , είναι αναγκαία , διότι δίνουν γνώσεις στους προπονητές που με τη σειρά τους θα τις περάσουν στους μαθητές τους , αναπτύσσοντας έτσι το επίπεδο των τεχνικών πρωταθλημάτων.

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έγκριση από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις  9/9/2014 και καταχωρήθηκε με αριθμό 30246 στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Αναγνώριση  από τη  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αριθμό μητρώου ΦΤ 86. Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α).

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 10 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα