Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος!

FOUND - THEODOTOSΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κου Σοφοκλή Θεόδοτου!

Η περιπέτεια του κου Σοφοκλή Θεόδοτου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Θεόδοτος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.


Συγκεκριμένα, ο 85χρονος χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20/10/2015, από το οικοτροφείο στο οποίο φιλοξενούνταν, στο Χαλάνδρι.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το πρωί της 21/10/2015.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, 21/10/2015 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στο κέντρο της Αθήνας, από πολίτες, εθελοντές αναζήτησης. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και η ΕΛ.ΑΣ. και η αγωνία όλων μας έληξε. Ο κος Σοφοκλής είναι καλά και επέστρεψε στο οικείο περιβάλλον του!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf

ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ