Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε!

Τα βασικά του μηνύματα συμπεριέλαβε σε ένα  δίλεπτο σποτάκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί τους Νεοδημοκράτες να το δουν και να το διαδώσουν. Στη σχετική επιστολή του καταλήγει οτι: "Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Και θέλω να τη δώσουμε μαζί. Από την αρχή. Μάχη για την ανασύνταξη της παράταξης. Μάχη για το μέλλον του τόπου."



Από την έναρξη της καμπάνιας μου στον Ταύρο την 9η Οκτωβρίου, έχω επισκεφθεί το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο, την Κόρινθο, τις Καστανιές Έβρου, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί, τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη, το Μολάους Λακωνία, τη Σκάλα Λακωνίας, το Γύθειο, τη Σπάρτη, την Ηγουμενίτσα, το Καναλάκι Πρέβεζας, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, τη Θήβα, τη Λιβαδειά και τη Θεσσαλονίκη. 
Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου σχεδιάζω να βρεθώ σε όλες τις Περιφέρειες και τους περισσότερους νομούς της χώρας.
Παντού συζητώ για τις αρχές μας, την ιδεολογία μας και τη δημιουργική ανανέωση που έχει ανάγκη η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να γίνει ξανά η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί. Μιλώ για τις πολιτικές μας, τα 5 «Α», που εφόσον λειτουργήσουν συστηματικά θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην ευημερία.
Τα βασικά αυτά μηνύματα συμπεριέλαβα στο δίλεπτο σποτάκι που σε καλώ να δεις.
Προώθησέ το όσο μπορείς. Διάδωσε τις ιδέες μας.
Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε. Και θέλω να τη δώσουμε μαζί. Από την αρχή. Μάχη για την ανασύνταξη της παράταξης. Μάχη για το μέλλον του τόπου. 
Φιλικά, 
Κυριάκος

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ