Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα και αύριο (Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Οκτωβρίου) ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.
 
Αυτή την ώρα, ο κ. Μητσοτάκης συναντάται με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο,
ενώ στις 11:00 θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
 
Στις 15:00 σήμερα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με φορείς (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμο Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδας, HELEXPO Α.Ε., Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας), στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
 
Η μέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα κλείσει σήμερα με την επίσκεψη και συνάντησή του στις 18:00 με τη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.
 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί αύριο, Τετάρτη, με την επίσκεψή του στην αγροτική εταιρία υψηλής τεχνολογίας Agritex (2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης).

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ