Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άκης Δημητριάδης: Τώρα η ευκαιρία να ανεγερθεί Κλειστό Γήπεδο στη Λυκόβρυση

20112015-12  Ο Άκης Δημητριάδης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, προέβη στην παρακάτω δήλωση, ανακινώντας το θέμα του κλειστού γηπέδου της Λυκόβρυσης:

"Μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου να καλύψει και το 30% της χρηματοδότησης του έργου στο Ο.Τ 9, συνεπάγεται ότι τα χρήματα που έχουν εισπραχθεί από τους δημότες της δημοτικής κοινότητας της Λυκόβρυσης μέσω του ειδικού τέλους μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση του κλειστού γηπέδου της Λυκόβρυσης σε έναν νέο χώρο.

Άλλωστε οι δημότες της Λυκόβρυσης επί χρόνια πληρώνουν ένα ειδικό τέλος επιβαρύνοντας την οικονομική τους κατάσταση και είναι τεράστια αδικία να παραμένει από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ δημοτικές κοινότητες της Αττικής χωρίς κλειστό γήπεδο. Καθώς επίσης τα χρήματα αυτά καθότι συγκεντρωμένα από την δημοτική κοινότητα Λυκόβρυσης πρέπει να λειτουργήσουν ανταποδοτικά σε κάτι που η Λυκόβρυση ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει έστω και ένας δημότης που θα αρνηθεί το δικαίωμα στον αθλητισμό στους νέους, αλλά και στους πολίτες γενικότερα του δήμου μας και το κλειστό γήπεδο είναι κάτι που περιμένουμε σχεδόν 20 χρόνια .
Θέλω να σημειώσω επίσης ότι λύσεις και χώρος υπάρχει και επιτέλους ας τελειώνουμε με το "σύγχρονο γεφύρι της Άρτας" κοντά στην εθνική οδό που ήταν να τελειώσει από το 2000.
Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον αθλητισμό της περιοχής και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για την απασχόληση και τη διαπαιδαγώγηση των νέων.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα."

Άκης Δημητριάδης
Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ