Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Θρίλερ στο σκοτάδι

 Η Αστυνομία ζητά μάρτυρες για φόνο

Η Αστυνομία ζητά μάρτυρες για φόνο.

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία μιας γυναίκας που σε νεαρή ηλικία δολοφονήθηκε.
Πρόκειται για την Λαϊλα Χαουερί του Γκορμέζ 27 χρόνων από το Ιράκ, που βρέθηκε βαριά χτυπημένη στο κεφάλι και στραγγαλισμένη, τις πρωινές ώρες της 1ης Ιουλίου 2012, μέσα στο άλσος του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω.
Από την μέχρι τώρα έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, δεν κατέστη δυνατή η εξιχνίαση της δολοφονίας της.
Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για την άτυχη Λαϊλά ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της, μπορεί να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και στο 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με διασφάλιση του απορρήτου της επικοινωνίας και της ανωνυμίας.

πηγή: ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 7 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα

Translate