Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Σχέδιο ανασυγκρότησης της ΝΔ μέσα σε 111 μέρες από τον Κυριάκο

Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών, με συγκεκριμένες αλλαγές και προτεραιότητες για την ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάζει με άρθρο του στην εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής” ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι στόχος του είναι σ’ αυτές τις 111 ημέρες μέχρι το Πάσχα, να έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι έτοιμο να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας, στο κέντρο της πολιτικής ζωής.
Ο Μητσοτάκης μιλάει μεταξύ άλλων για σχέδιο ανάπτυξης, με σταδιακή μείωση των φόρων, με ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με στήριξη της κοινωνικής συνοχής, με προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας, με εξασφάλιση δικαιοσύνης, σταθερότητας και ασφάλειας.
“Ας είμαστε ειλικρινείς. Σήμερα η ΝΔ δεν είναι έτοιμη”, επισημαίνει και αναφέρει κυρίως τις εξής προτεραιότητες για τον ανασχεδιασμό του κόμματος:
-Αποτελεσματική οργάνωση της ΚΟ
-Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 ημέρες
-Λιτότερη και αποτελεσματικότερη δομή στη ΝΔ
-Εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης
-Μετακόμιση σε μικρότερο κτίριο
-Ενεργοποίηση εθελοντών από διεθνούς κύριους τεχνοκράτες μέχρι φοιτητές.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών για τις οποίες μιλάει, όπου ξεχωρίζει η προαναγγελία Έκτακτου Εθνικού Συνεδρίου στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου, η ανασύνταξη των οργανώσεων βάσης μέχρι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και η στελέχωση και συγκρότηση όλων των κομματικών οργάνων σύμφωνα με νέο καταστατικό μέχρι τις 22 Απριλίου.
“Εγγυώμαι ότι σε 111 μέρες μετά την 10η Ιανουαρίου, δηλαδή το Πάσχα του 2016, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ανασυγκροτηθεί από την αρχή”, υπογραμμίζει ο Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ