Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοσκόπηση: Πρώτος ο Μεϊμαράκης, κλειδώνει δεύτερος ο Κυριάκος

Μία ακόμα δημοσκόπηση, που διεξήχθη από αναγνωρισμένη εταιρία, δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξασφαλίζει την πρωτιά στις εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης  “κλειδώνει” τη 2η θέση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της “Interview” για το Βεργίνα TV, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 41%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20%, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 18% και ο Άδωνης Γεωργιάδης 17%.
Στη δημοσκόπηση καταγράφεται και η τεράστια δημοφιλία του Κώστα Καραμανλή, με την αποδοχή του στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας να φτάνει στα επίπεδα του 90%, ενώ το αντίστοιχο νούμερο για τον Αντώνη Σαμαρά είναι 57%.
Άνετο προβάδισμα, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα έχει για τον δεύτερο γύρο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ σχεδόν σίγουρη φαίνεται η δεύτερη θέση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που ξεκίνησε την κούρσα ως φαβορί, φαίνεται τώρα να δίνει μάχει για την τρίτη θέση με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα