Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοσκόπηση: Ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

 
Εξανεμισμένη βρίσκει τη διαφορά που είχε διαμορφωθεί στις εκλογές του Σεπτεμβρίου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.
Συγκεκριμένα στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20% ενώ μόλις μια μονάδα πίσω βρίσκεται η ΝΔ, στο 19%. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%. ΑΝΕΛ και Ποτάμι βρίσκονται κάτω από το κατώφλι του 3%, το ΠΑΣΟΚ λίγο ψηλότερα στο 4% και οι αναποφάσιστοι... κάνουν κυβέρνηση με 31%.

Εξάλλου οι ερωτηθέντες είναι πολύ απαισιόδοξοι για το μέλλον, με το 41% να απαντά πως περιμένει να χειροτερεύσει πολύ η κατάσταση στο νοικοκυριό του τους επόμενους 12 μήνες, και το 51% να δίνει την ίδια απάντηση, όταν η ερώτηση αφορά την πορεία της χώρας.
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 13 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα