Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Οι ευαίσθητες ευχές ενός παιδιού σαν όλα τ' άλλα: Ζητάω από τον Άγιο Βασίλη να δώσει χαμόγελο σε όλα τα Ελληνόπουλα.


Την κάρτα που έστειλε για τις γιορτές η μικρή του κόρη, Δάφνη, κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμονή Χριστουγέννων:
Η μικρή μου κόρη, η Δάφνη, μου έστειλε σήμερα αυτήν την κάρτα γράφοντας:
"Φέτος τα Χριστούγεννα ζητάω από τον Άγιο Βασίλη να φέρει ρούχα και φαγητό σε όλα τα παιδάκια που είναι σε χώρες με πόλεμο, να σταματήσει τους τρομοκράτες για να μην χαθούν άλλες αθώες ζωές και να δώσει χαμόγελο σε όλα τα Ελληνόπουλα. Αυτή είναι η κάρτα που ζωγράφισα σήμερα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους,
Δάφνη Μητσοτάκη"

Φέτος τα Χριστούγεννα ζητάω από τον Άγιο Βασίλη να φέρει ρούχα και φαγητό σε όλα τα παιδάκια που είναι σε χώρες με πόλεμο, να σταματήσει τους τρομοκράτες για να μην χαθούν άλλες αθώες ζωές και να δώσει χαμόγελο σε όλα τα Ελληνόπουλα.
Αυτή είναι η κάρτα που ζωγράφισα σήμερα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους,
Δάφνη

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα