Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άδωνις: Με τον Κυριάκο

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοοκρατίας όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτή η στήριξη δεν αποτελεί γραμμή προς τους ψηφοφόρους του αφού όπως ανέφερε οι πολίτες δεν καθοδηγούνται.

Σε ό,τι αφορά το ποσοστά που συγκέντρωσε ο ίδιος την Κυριακή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ειπε πως ο ίδιος και το επιτελείου κατάφεραν μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς βουλευτές, μονο με τη δυναμη των ιδεών να καταγράψουν ένα υπολογίσιμο αριθμό ψήφων, με διψήφιο ποσοστό.

Άδωνις: Γιατί με τον Κυριάκο
 
Άδωνις: Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Κεντρική ΕικόναΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωσή του, ανέφερε τρεις λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη:
  • Γιατί πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην παράταξη και τη χώρα.
  • Γιατί είναι σημαντικό δύο άνθρωποι με διαφορετική αφετηρία να μπορούμε να συνεργαστούμε και να εκφράσουμε την κεντροδεξιά στην πράξη.
  • Γιατί δεν ξεχνώ ότι με τον κ. Μητσοτάκη είχαμε άψογη συνεργασία και προχωρήσαμε μαζί σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με θερμά λόγια και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και συνεχάρη για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των. Εξήγησε ότι έδωσε έναν αγώνα χωρίς μηχανισμούς, μόνο με τη δύναμη των ιδεών, και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν κατά την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην κάλπη της 20ής Δεκεμβρίου.
Χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα μέρα γιορτής για τη ΝΔ και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους πολίτες «που έδωσαν βροντερό "παρών" για να δείξουν ότι θέλουν την παράταξη ισχυρή και ενωμένη».

Κυριάκος: Με τον Άδωνι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη.
 
Εν τω μεταξύ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του αναφέρθηκε στην στήριξη του κ. Γεωργιάδη.
"Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου.
Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών. Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση;
Στον πρώτο γύρο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου, το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο" τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα