Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Είναι γελοίοι! Αποστόλου: «Φέρνω τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω, καταλαβαίνετε»

apostolou_vaggelis2_0

Το πράγμα καταντάει γελοίο με τους ανεκδιήγητους υπουργούς της "πρωτοδεύτερη φορά Αριστερά". Αυτή τη φορά τα όρια της αστειότητας πέρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Απόστολου, ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι η τροπολογία που ο ίδιος φέρνει για ψήφιση, δε θα εφαρμοστεί ποτέ, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός!

Και βέβαια, καθημερινά αποκτά βάση ο προβληματισμός των πολιτών για το αν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν έχουν καταλάβει ότι πέρασαν πια από τις "συνελεύσεις γειτονιάς" στη διακυβέρνηση της χώρας και πόσο επικίνδυνο είναι να κρατούν αυτή την ώρα το τιμόνι του τόπου τέτοιοι πολιτικοί...

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστόλου κατέθεσε τροπολογία προκειμένου να επιβληθεί η σταδιακή επιστροφή 320 εκατομμυρίων € από 725.000 αγρότες για τις ενισχύσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ τα έτη 2008 και 2009 από το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη ενισχύσεις που κρίθηκαν παράνομες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στη συνέχεια όμως, ο ίδιος δήλωσε στη Βουλή, ότι αυτή η συγκεκριμένη τροπολογία δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός!

Σε αυτή την πραγματικά απίστευτη δήλωση αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για προκλητική κοροϊδία του κ. Αποστόλου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία θεωρεί κουτόφραγκους όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

«Αφού παρουσία όλων των βουλευτών και σε δημόσια συνεδρίαση ο καιρός Αποστόλου λέει επί της ουσίας φέρνω μία τροπολογία την ψηφίζω για να μην φωναζει η ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν την εφαρμόζω» φώναζαν πολλοί.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ