Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση από το 85% των πολιτών

Δημοσκόπηση: Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος - τέταρτος ο Τσίπρας

Δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έγινε για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 85% των ερωτηθέντων δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 16,5% συμφωνεί με τις κυβερνητικές πολιτικές.

Όσον αφορά τις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών πρώτος σε δημοτικότητα έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο το 35% των ερωτηθέντων διατηρεί θετική γνώμη. Στην δεύτερη θέση περνάει ο Βασίλης Λεβέντης με το 28% του δείγματος να τον αντιμετωπίζει θετικά, ενώ σημαντικές απώλειες εμφανίζει ο Αλέξης Τσίπρας που έρχεται τέταρτος, πίσω από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές μόνο από το 23% των ερωτηθέντων.
Επιπλέον, όσον αφορά το θέμα των ημερών, το Ασφαλιστικό, πάνω από επτά στους δέκα πολίτες εμφανίζονται αρνητικοί στις προτεινόμενες αλλαγές.





Αρνητική γνώμη για τον πρωθυπουργό διατηρεί το 54,5%.


Οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό βρίσκουν αντίθετο το 73,5% των πολιτών ενώ εφτά στους δέκα φοβούνται πως τα οικονομικά του νοικοκυριού τους θα χειροτερεύσουν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης πατήστε ΕΔΩ.

 


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ