Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κυριάκος: Πρώτο δείγμα, θετικό



Πρώτο δείγμα θετικό για τον νέο Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με τις πρώτες αποφάσεις του Προέδρου, προτείνονται και ορίζονται σε θέσεις - κλειδιά για την παρουσία του κόμματος στη Βουλή, στελέχη που δεν ανήκουν στους υποστηρικτές του κατά την προεκλογική περίοδο για τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά κρίθηκε ότι μπορούν να προσφέρουν στο δύσκολο έργο που έχει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει έτσι από την αρχή, ότι εννοούσε όσα έλεγε προεκλογικά για αξιοκρατική ανανέωση και κάνει ένα άνοιγμα στο σύνολο της Παράταξης που αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο και στην κοινωνία.
Η επιλογή των προσώπων, βεβαίως, δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης της νέας ηγεσίας, είναι μάλλον δευτερεύων παράγοντας, αφού ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα κριθεί κυρίως από τις θέσεις και τη στάση του στα καυτά ζητήματα του ασφαλιστικού, του αγροτικού και των κόκκινων δανείων και από τις προτάσεις - πρόγραμμα για την ανάταξη της οικονομίας και της χώρας.
Ωστόσο, πρώτο δείγμα θετικό και αναμένουμε.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προτείνονται ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του και ορίζονται οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.
Ειδικότερα, για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).  
Επιπλέον, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ορίζονται:
Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός.
Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.
Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ακόμη με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.  

Εντ τω μεταξύ, υπό την Προεδρία του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2016, στις 14:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει εκλογή του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και των αναπληρωτών του. 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 4 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα