Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Απόβαση αγροτών στην Αθήνα: Κατεβαίνουν στη Βουλή με τα τρακτέρ!

2462989
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και δηλώνουν ανυποχώρητοι μπροστά στα σχέδια της κυβέρνησης - Τα τρακτέρ θα φτάσουν στο Σύνταγμα την Παρασκευή - 24ωρο μπλόκο στα Τέμπη.
Στην Αθήνα θα «χτυπήσει» την Παρασκευή (12/2) ο παλμός των αγροτικών κινητοποιήσεων μετά την ομόφωνη απόφαση των εκπροσώπων των αγροτών από τα 68 μπλόκα που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας.
Οι αγρότες αποφάσισαν να μετακινηθούν στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία και να «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον για δύο μέρες, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.
Παράλληλα από τη σήμερα προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα συντονισμένα.
Επίσης, αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην συνάντηση της Τρίτης (9/2) στην Βουλή που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνεδρίασης θεσμικής επιτροπής της Βουλής.
Όπως ανέφεραν, ακόμη και οι αγρότες μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην Κυριακάτικη συνάντηση της Νίκαιας δεν θα λάβουν μέρος -σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν- στην συνάντηση της Τρίτης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ