Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ: Είναι ολοφάνερο ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει χάσει τον έλεγχο!

Δελτίο τύπου


Τομέας Προστασίας του Πολίτη

 

Είναι ολοφάνερο ότι η προσκυνημένη  συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει χάσει τον έλεγχο και δείχνει τον πολιτικό πανικό της!

Τα γεγονότα στο όμορφο νησί ΚΩ δείχνουν το μέγεθος του πανικού που διακατέχει την νεομνημονιακή συγκυβέρνηση , χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ για να καταστείλει  τις αντιδράσεις των κατοίκων του νησιού στην δημιουργία hot spot(κέντρα ταυτοποίησης λαθρομεταναστών ).
Το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ συνεχίζει να είναι αρωγός της Ελληνικής οικογένειας και καλεί την ΠΟ.ΑΣ.Υ και την ΠΟ.ΑΞΙ.Α να καλέσουν τα μέλη τους όπως απέχουν από τα «καθήκοντα»τους!
Παράλληλα καλεί τον «αόρατο»  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.ΤΟΣΚΑ όπως παραδώσει το ξίφος του και τα παράσημα του επειδή, με την συμπεριφορά του προσβάλλει τους παλιούς του συναδέλφους που υπηρέτησαν τις ένοπλες δυνάμεις!
Καλούμε και τον κ.Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.ΚΑΜΜΕΝΟ να αποδεσμεύσει τους κληρωτούς και τους επαγγελματίες οπλίτες από την συντήρηση και επισκευή των χώρων που θα εγκατασταθούν οι ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
Το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καλεί τους φίλους του κόμματος που κατοικούν στις περιοχές των υπόσύσταση hot spot να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον…

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ