Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ θα αλλάξει αυτό το φασιστικό νόμο

Δελτίο τύπου



10/02/2016

Τομέας Μέσων Ενημέρωσης

Δυστυχώς η συγκυβέρνηση τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχει χάσει τον έλεγχο και ψηφίζει φασιστικά νομοσχέδια! Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει πλουραλισμός τηλεοπτικών καναλιών το 2016!

Το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ είναι υπέρ της δημιουργίας και διατήρησης των σημερινών ελεύθερων τηλεοπτικών καναλιών ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις δίχως να υπάρχει η «ιερή εξέταση»!!



Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στους κ.κ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΛΑΦΟΥΖΟ ή άλλους μικρότερους ιδιοκτήτες καναλιών ,που σε τελευταία ανάλυση προσφέρουν  θέσεις εργασίας και δεν πληρώνονται μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ όπως η κρατική ΕΡΤ!

Το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καλεί τον λαλίστατο κ.ΠΑΠΠΑ να είναι σοβαρότερος και του υπενθυμίσουμε ότι εδώ δεν είναι Β. ΚΟΡΕΑ αλλά ΕΛΛΑΔΑ!

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ θα αλλάξει αυτό το φασιστικό νόμο όταν αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπη

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Βρέθηκε σώος ο 58χρονος - Η περιπέτεια του κ.Manci Foti έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο 58χρονος, βρίσκεται πλέον κοντά στα ο...
    Πριν από 5 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα