Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώα, χάρη στο SILVER ALERT!



FOUND - KOVANIDOU
Η περιπέτεια της κας Βασιλικής Κοβανίδου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Κοβανίδου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.
 
Συγκεκριμένα, η 72χρονη χάθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/02/2016, από το σπίτι της, στην περιοχή Βότση, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.


Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την Τετάρτη, 03/02/2016.
Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 04/02/2016, κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στο χώρο του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη (σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από την οικία της) από εργαζόμενο του νοσοκομείου, που είχε δει το SILVER ALERT και την αναγνώρισε. Η κα Βασιλική είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.




Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ