Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

26 και 27 Μαρτίου το 3rd Sofia Open 2016 International Taekwondo Tournament


 Με 9 αθλητές ο ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ στη Σόφια, για το 3rd Sofia Open 2016 International Taekwondo Tournament.
Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, αναχωρεί η αποστολή για τη Βουλγαρική πρωτεύσουσα.


Έκλεισαν οι συμμετοχές για το 3rd Sofia Open 2016 International Taekwondo Tournament, που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαρτίου, στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, που είναι διοργανώτρια των αγώνων, ανακοίνωσε πως στη διοργάνωση για φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή 1108 αθλητές και αθλήτριες, 95 Συλλόγων από 11 χώρες.
Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 5 ηλικιακές κατηγορίες: Children I (7-9) / Children II (10-11) / Cadets  (12-14) / Juniors (15-17) / Juniors B (15-17) / Seniors (17+) / Seniors B (17+), ενώ έχουν συμπληρωθεί 101 κατηγορίες βάρους.
Οι αγώνες θα γίνουν στο“Universiada” Sports Hall, (Sofia, 2 Shipchenski Prohod Blvd, δείτε στο χάρτη) και θα είναι σύμφωνοι με τους κανόνες και κανονισμούς της WTF.

Για μια ακόμα χρονιά, παρών στο Sofia Open 2016 International Taekwondo Tournament, θα είναι ο Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ, με 9 αθλητές και αθλήτριες:
1. Φώτης Φουστέρης: Seniors -58 Kg, Male-A
2. Σακελλαρίου Χρήστος: Children II -36 Kg, Male-A
3. Ροκκά Αθανασία: Children II -27 Kg, Female-A
4. Υφαντή Μαρία: Children II -36 Kg, Female-A
5. Ονησιφόρου Φίλιππος: Cadets -41 Kg, Male-A
6. Σακελλαρίου Γιώργος: Cadets -45 Kg, Male-A
7. Καντάς Θανάσης: Cadets -49 Kg, Male-A
8. Παπανδρέου Ειρηναίος - Φοίβος: Cadets -49 Kg, Male-A
9. Ροκκά Χριστίνα: Cadets -47 Kg, Female-A

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ, με τις οδηγίες του Δασκάλου Στέφανου Μπούτιου και της προπονήτριας Μαρίνας Μπεκύρου, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την παράδοση των καλών εμφανίσεων στο Sofia Open:

Με τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους, επέστρεψαν πέρυσι οι αθλητές του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ από τη Σόφια, όπου αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά SOFIA OPEN 2015

Το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι:
Γιώργος Σακελλαρίου (Cadets -41) 
Φίλιππος Ονησιφόρου (Children II -44)
Αθανασία Ροκκά (Children II -27)
Αθηνά Βογιατζή (Children II -52)
Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι:
Φώτης Φουστέρης (Seniors -63)
Χρήστος Σακελλαρίου (Children II -36)

Επιτυχημένη η  αγωνιστική παρουσία του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ και στο SOFIA OPEN 2014. 

Οι αθλητές του ΚΙΟΝΓΚ ΧΙ, κατάφεραν να κερδίσουν 3 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 5 Χάλκινα μετάλλια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά! 
Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα των αγώνων, το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Juniors -55 Kg  κέρδισε ο Σωτήρης Μπούτιος, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την εμπειρία του, ενώ το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία Cadets -65 Kg και  ο Γιώργος Σακελαρίου στην κατηγορία Cadets -33 Kg. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και οι αθλητές Μανιμάνης και Καντάς, δεν κατάφεραν όμως να περάσουν στους τελικούς.

Το γεγονός της ημέρας, ήταν ο αγώνας του Σακελαρίου με αθλητή των Σκοπίων, που αντιμετωπίστηκε από την κερκίδα με μεγάλο φανατισμό, ιδιαίτερα από την πλευρά των Σκοπιανών, ο Έλληνας αθλητής όμως ήταν τελικά ο νικητής με 7-0 και έτσι άνοιξε ο δρόμος για το μετάλλιο!
Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, η συγκομιδή ήταν 6 μετάλλια!
Το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Σακελαρίου στην κατηγορία Children I -33 Kg, ενώ το Ασημένιο πήρε η Αθανασία Ροκκά χάνοντας στον ξαφνικό θάνατο (παράταση) τον τελικό στην κατηγορία Children I -23 Kg.
 Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Γιώργος Σταμάτης (Seniors -68 Kg) που τραυματίστηκε από αντικανονικό χτύπημα αντιπάλου και δε μπόρεσε να συνεχίσει για τον τελικό. Χάλκινο μετάλιο και για τη Χριστίνα Ροκκά (Children II -40 Kg),  όπως και για το Φίλιππο Ονησιφόρου  (Children II -40 Kg).Με Χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε και η Αθηνά Βογιατζή  (Children I +40 Kg)





Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ