Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ του κ. Παναγιώτη Καρανάσου

FOUND - KARANASOSΗ περιπέτεια του κ. Παναγιώτη Καρανάσου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Καρανάσος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. 
Συγκεκριμένα, ο 80χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας 28/03/2016, από την περιοχή του Κολωνακίου στην Αθήνα, όπου είχε πάει να επισκεφθεί τον οδοντίατρό του.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για τον εντοπισμό του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, 29/03/2016 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος από Αστυνομικούς, στην πλατεία του Μετρό, στο Αιγάλεω. Ο κ. Παναγιώτης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ