Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νέα δεδομένα στα capital controls

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα για το δημόσιοΝέα δεδομένα με αλλαγές στα Capital Controls προβλέπει απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που υπογράφει ο υπουργός κ. Τσακαλώτος με σημαντικότερες αυτή του ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού με προϋποθέσεις άλλα και η πρόωρη, μερική ή πλήρης, λήξη των προθεσμιακών καταθέσεων ενώ θα επιτρέπεται και η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό εως 1.000 ευρώ το μήνα.


AdTech Ad
Περαιτέρω χαλάρωση του καθεστώτος των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) σε 11 περιπτώσεις προβλέπει νέα απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, που εκδόθηκε στις 11 Μαρτίου και δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το όριο των αναλήψεων μετρητών από τα ΑΤΜ ή τα γκισέ των τραπεζών δεν αλλάζει, αλλά παραμένει στο επίπεδο των 420 ευρώ για κάθε χρονική περίοδο που ξεκινά από τις 12:01 π.μ. του Σαββάτου και τελειώνει στις 12:00 μ.μ. της επόμενη Παρασκευής.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Τσακαλώτου οι νέες αλλαγές στο καθεστώς των περιορισμών της κίνησης κεφαλαίων είναι οι εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ika.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ