Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Vodafone: Καταργεί τα έξοδα περιαγωγής

Vodafone: Καταργεί τα έξοδα περιαγωγήςΗ εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προχωρεί στην κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής σε όλα τα προγράμματα Vodafone Red από την 1η Απριλίου ώστε οι συνδρομητές της να μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου 2016, όλοι οι συνδρομητές των Vodafone Red, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS του προγράμματός τους, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, για να επικοινωνούν όταν βρίσκονται στο εξωτερικό.
Παράλληλα, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone Red προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, η Vodafone μειώνει την ημερήσια χρέωση του Vodafone Πας Παντού κατά 40%, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πλέον, η ημερήσια χρέωση διαμορφώνεται στα 2,99 ευρώ/ημέρα από 4,99 ευρω/ημέρα.
Επίσης οι συνδρομητές Vodafone μπορούν όταν ταξιδεύουν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες mobile internet, μέσα από το 4G δίκτυο της Ευρώπης. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται το www.vodafone.gr/roaming.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ