Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Προς διαγραφή και η Γερμανική Ομοσπονδία από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό;

"Η κατάρτιση που απαιτείται για την απόκτηση της άδειας ETU-Instructor δεν πληροί τις απαιτήσεις της DOSB. Ως εκ τούτου,  η DTU δεν είναι σε θέση να αποδεχθεί την άδεια ETU-Instructor ως επίσημη άδεια προπονητή."

Με επιστολή της η Γερμανική Ένωση Ταεκβοντό, γνωστοποιεί στην ETU, οτι δεν αναγνωρίζει τα προπονητικά πτυχία που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό με τά από σεμινάρια, διότι δεν προσφέρουν την κατάρτιση που απαιτείται από τους γερμανικούς κανονισμούς. Αναμένεται η αντίδραση του προέδρου της ETU, που για τον ίδιο λόγο, επέβαλε την ποινή της αποβολής στην ΕΛΟΤ και των αποκλεισμό των Ελλήνων αθλητών από τις διεθνείς διοργανώσεις.


Η επιστολή της DTU:

«Dresden  4-4-2016 ,  Αγαπητέ κ. Πραγαλέ

Με  επιστολή του ο κ. Soo Nam Park από 15 Δεκεμβρίου 2015, έχει διαβεβαιώσει ότι η Ομοσπονδία μας κάνει δεκτά τα Σεμινάρια (σειρά μαθημάτων) Προπονητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάε Κβον Ντο. Αυτή η δήλωση από τον κ. Soo Nam Park  δεν είναι σωστή.»

 
Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 5-4-2016, η Γερμανική Ένωση Ταεκβοντό ( DTU ) στην ηλεκτρονική της σελίδα δημοσίευσε  την εξής ανακοίνωση:

«Πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση των αδειών προπονητών ETU

5 Απρ, 2016

Σε αντίθεση με την τρέχουσες πληροφορίες, η DTU τονίζει ρητά ότι   οι άδειες εκπαιδευτών ETU   δεν μπορούν να αναγνωριστούν από την  DTU ως επίσημη άδεια προπονητή, σε σχέση (ισοτιμία) με την άδεια DOSB.
Στη Γερμανία, η εκπαίδευση προπονητών υπόκειται σε αυστηρούς κανονισμούς.
Οι κανονισμοί αυτοί καθορίζονται αποκλειστικά από τη γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB) και πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλες τις γερμανικές ομοσπονδίες μέλη. Αυτό ισχύει, φυσικά, για την DTU.
Η κατάρτιση που απαιτείται για την απόκτηση της άδειας ETU-Instructor δεν πληροί τις απαιτήσεις της DOSB. Ως εκ τούτου,  η DTU δεν είναι σε θέση να αποδεχθεί την άδεια ETU-Instructor ως επίσημη άδεια προπονητή.
Παρ 'όλα αυτά, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η άδεια ETU-Instructor είναι αποδεκτή ως ατομική εκπαίδευση στην DTU. Για παράδειγμα, ο κάτοχος άδειας λαμβάνει bonus πόντους στη θεωρία κατά την εξέταση Dan.
Μαζί με τη γνωμοδότηση αυτή, ενημερώνεται ταυτόχρονα και η ETU  (βλέπε επιστολή).


Το Συμβούλιο της DTU»


Εν τω μεταξύ, η ΕTU έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΛΟΤ για προσωρινή και μεμονωμένη  αναστολή της αποβολής της Ελλάδος από τις διεθνείς διοργανώσεις και μόνο για τους αγώνες της Βόννης και έτσι, οι Έλληνες αθλητές θα συμμετέχουν στο World Taekwondo PRESIDENTS CUP που πρόκειται να διεξάγεται στις 7-10 Απριλίου στη Βόννη της Γερμανίας, στο οποίο συνδιοργανώτρια είναι η DTU, η οποία εφόσον η ETU κρίνει με τον ίδιο τρόπο όλα τα μέλη της, αναμένεται να αποβληθεί επίσης, απο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο! Μύλος...

Με πληροφορίες από:   ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLUE FORCE  www.tkdgr.eu    DTU

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 5 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα