Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώα, χάρη στο SILVER ALERT!

FOUND - ANDONOVA
Η περιπέτεια της κ. Δήμητρας Αντώνοβα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Αντώνοβα, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 75χρονη χάθηκε την Παρασκευή 01/12/2014, από το σπίτι της στο Νέο Κόσμο, στην Αθήνα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την ανεύρεσή της, την 03/04/2016.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 04/04/2016 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη έξω από το Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και αναγνώρισε την αναζητούμενη. Η κα Δήμητρα είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ