Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Κουκουλοφόροι δολοφόνησαν 35χρονο στα Εξάρχεια


Φωτογραφία: ΣΚΑΪ TVΔολοφονική επίθεση με ένα νεκρό σημειώθηκε στα Εξάρχεια λίγο μετά τις 11:30, σήμερα το πρωί.
 
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κουκούλες, για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, άνοιξαν πυρ εναντίον ενός ατόμου στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους.
Οι σφαίρες τον χτύπησαν στο κεφάλι, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα. 
Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτελεστές πυροβόλησαν τουλάχιστον 6 φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον άνδρα, αραβικής καταγωγής, που είναι περίπου 35 ετών και έχει φάκελο στην Ασφάλεια για εμπόριο ναρκωτικών.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους και το πυροβόλησαν μόλις έβγαινε από πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 88.
Στη σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». 
Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιας και το θύμα φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, πιθανόν για λογαριασμό ομάδας αλλοδαπών, ενώ συμμετείχε και σε επιθέσεις κατά των ΜΑΤ. 
Από την αστυνομία διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ μελετάται προσεκτικά και το βίντεο από την πλατεία των Εξαρχείων πριν λίγο καιρό που έδειχνε άνδρες με κουκούλες να περπατάνε με όπλα στα χέρια. 

Πηγή: iefimerida

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ