Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος!

FOUND - DALIPIΗ περιπέτεια του κ. Mehmet Dalipi έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Dalipi, είναι καλά στην υγεία τoy και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία τoy πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος χάθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/07/2016, από την περιοχή των Κάτω Πατησίων στην Αθήνα, όταν διέφυγε της προσοχής των οικείων του και έφυγε από το σπίτι της κόρης του όπου φιλοξενούνταν (είχε έλθει για διακοπές στην Ελλάδα).

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, την 11/07/2016, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, τα ξημερώματα της Τρίτης 12/07/2016, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από πολίτη, που ειδοποίησε την Άμεσο Δράση. Ο κ. Μehmet είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια