Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για πατέρα και κόρη στην Ηλεία

LOST - LOIZIDIS 

Το θρίλερ της Ηλείας συνεχίζεται. Η αγωνία στο κατακόρυφο για πατέρα και κόρη.

Με εναέρια υποστήριξη συνεχίστηκαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου, καθώς πέταξε πάνω την Ηλεία ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ωστόσο, κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα και της κόρης του στην Ηλεία δεν κατάφερε να εντοπίσει μέχρι στιγμής ούτε και το ελικόπτερο της αστυνομίας.
 
Οι  εναέριες έρευνες που έγιναν πάνω από την περιοχή των Δουνέικων και της Κουρούτας και έως τη Γαστούνη, δεν προσέφεραν κανένα στοιχείο.

Το θρίλερ της εξαφάνισης του Κωνσταντίνου Λοιζίδη 68 χρόνων και της 44χρονης Ελένης, συνεχίζεται από το Σάββατο 16 Ιουλίου. Οι δύο αγνοούμενοι χάθηκαν μέσα στη νύχτα οδηγώντας ένα γκρι Hyundai Accent, μοντέλο 94 με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6084, στο δρόμο από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις Γούβες προς το σπίτι όπου παραθέριζαν στα Δουνέικα.

Μαρτυρίες που έφτασαν στην αστυνομία ανέφεραν ότι ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, ρωτούσαν στην παραλία της Κουρούτας πως θα βγουν στην Εθνική Οδό.
Αυτό συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 16 Ιουλίου, όταν επέστρεφαν από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις Γούβες. Ήταν με το αυτοκίνητό τους.
Όπως δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ» η σύζυγος και μητέρα των αγνοουμένων Αγγελική Λοϊζίδου, ιδιοκτήτης καφετέριας στη συγκεκριμένη περιοχή της ανέέφερε ότι ο 68χρονος αγνοούμενος Κυπριακής καταγωγής που έμενε στο Ίλιον Αττικής, σταμάτησε στο μαγαζί του και ζήτησε οδηγίες για το πώς να βγει στην Εθνική. Αυτή είναι και η τελευταία πληροφορία για την τύχη τους.
Η μαρτυρία αυτή επιβεβαιώνεται και από άλλους κατοίκους που είχαν δει νωρίτερα πατέρα και κόρη στην περιοχή του Φραγκοπηδήματος να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς την Κουρούτα, καθώς, όπως τους είπαν, είχαν χαθεί.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ελέγχθησαν και οι κάμερες της Εθνικής Οδού χωρίς αποτέλεσμα. Άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν και στα κανάλια του αρδευτικού δικτύου, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη των αγνοουμένων ή του αυτοκινήτου.
 
Τόσο η Αστυνομία όσο και Πυροσβεστική «οργώνουν» την περιοχή στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και έτσι επεκτείνουν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ίχνος από τους εξαφανισμένους.
 
Η αγωνία για τη ζωή και των δύο κάθε μέρα είναι και μεγαλύτερη, για αυτό και οι αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία, αφού ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί καθοριστική για τις έρευνες.

Στην προσπάθεια εντοπισμού πατέρα και κόρης, συμμετέχει και η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, καθώς μέτά από παράκληση της συζύγου και μητέρας των αγνοουμένων, έχει ενεργοποιηθεί το SILVER ALERT.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ