Αλλάζουμε τη διατροφή μας, βάζουμε την άσκηση στη ζωή μας, κόβουμε το κάπνισμα.
Νικάμε τον Καρκίνο!
Τα αποτελέσματα της ανασκόπησης κατέδειξαν, ότι για κάθε 50 γρ.
ημερήσιας κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος, ο κίνδυνος ανάπτυξης
καρκίνου του κατώτερου μέρους του στομάχου αυξάνεται κατά 18%, εύρημα,
που συμπληρώνει τα υπάρχοντα στοιχεία μελετών που αφορούν τις αυξημένες
πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
-
Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο!
Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά
λίπο...
Σχόλια