Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Δωρεάν φροντιστήριο Φυσικής Γυμνασίου - Λυκείου, από τον υπολογιστή σας!

Χώρος Φυσικής - Blue Force.
Νέα συνεργασία - προσφορά στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου!

 Το Blue Force, με τη νέα του συνεργασία με τον διαδικτυακό τόπο ΧΩΡΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, προσφέρει σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου την ευκαιρία να παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους ΔΩΡΕΑΝ αναλυτικά φροντιστηριακά βιντεομαθήματα σχολικής Φυσικής, τόσο θεωρίας, όσο και ασκήσεων.

Τα σχολεία άρχισαν και οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ξεκινούν την προσπάθεια για μια ακόμα δύσκολη χρονιά.  

Νεοελληνική γλώσσα (γλώσσα και λογοτεχνία)  Ιστορία, Φυσική και Μαθηματικά είναι τα τέσσερα μαθήματα στα οποία οι μαθητές του Γυμνασίου θα συνεχίσουν να εξετάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο στο τέλος της σχολικής χρονιάς για να λάβουν απολυτήριο, σύμφωνα με  το Υπουργείο Παιδείας.
Η Φυσική είναι ένα από τα σημαντικά μαθήματα, και οι περισσότεροι απευθύνονται σε φροντιστήρια για να βοηθηθούν στη μελέτη και να συμπληρώσουν τα ενδεχόμενα κενά της διδασκαλίας στο σχολείο.
Ωστόσο, στη δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης για τη χώρα μας, ο προϋπολογισμός της μέσης οικογένειας, δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει και αυτό το κονδύλι, με αποτέλεσμα τα δίδακτρα του φροντιστηρίου να γίνονται δυσβάσταχτα.

Το Blue Force, με τη νέα του συνεργασία με τον διαδικτυακό τόπο ΧΩΡΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, προσφέρει σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου την ευκαιρία να παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους ΔΩΡΕΑΝ αναλυτικά φροντιστηριακά βίντεομαθήματα σχολικής Φυσικής, τόσο θεωρίας, όσο και ασκήσεων.
 
Ο καθηγητής Φυσικής Άρης Ροντούλης, αναλύει για τους μαθητές τη θεωρία και τις ασκήσεις Φυσικής με τρόπο εύληπτο και κατανοητό, ώστε και ο πιο "αδύναμος" μαθητής να εμπεδώσει το μάθημα.
Τα βιντεομαθήματα είναι χωρισμένα σε ενότητες ανά τάξη, ώστε να διευκολύνονται οι μαθητές στην επιλογή του μαθήματος που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο κανάλι του ΧΩΡΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ στο you tube και παρακολουθείστε τα βιντεομαθήματα, αναπληρώστε τα κενά ύλης και νιώστε έτοιμοι για την εξέταση στην τάξη!  

 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ