Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άννα Κορακάκη: Πρώτη μέρα προπόνησης… χωρίς προπονητήριο

"Χάθηκε η πρώτη προπόνηση και οι υποσχέσεις του Δημάρχου Δράμας!!! Δεν θέλω να γράψω τι νιώθω...για τον Δήμαρχο και την ομοσπονδία, η οποία παρόλο που γνώριζε ότι δεν έχουμε σκοπευτήριο από την ημέρα που επιστρέψαμε, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει τι θα κάνουμε. Και μάλιστα ένα μήνα πριν τους τελικούς παγκοσμίων κυπέλλων. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει τώρα είναι η έκτακτη γενική συνέλευση για αλλαγή καταστατικού. Αηδία!!!"


Με τα λόγια αυτά, ο Τάσος Κορακάκης, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα όλων μας για την αντιμετώπιση της διπλής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη από τους αρμόδιους. Δήμος και Ομοσπονδία, εγκαταλείπουν και πάλι την αθλήτρια στην τύχη της, ακόμα και αφού οδήγησε την Ελληνική Σκοποβολή στην κορυφή του κόσμου!


Οταν η αθλήτρια κατέκτησε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο, οι δημοτικές αρχές της Δράμας γκρέμισαν το υποτυπώδες προπονητήριό της για πυροβόλα όπλα, με την υπόσχεση να φτιάξουν ένα καινούργιο. Η αθλήτρια, χθες, επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς αλλά στα νταμάρια της Δράμας δεν υπήρχε η πρόχειρη κατασκευή που της είχαν υποσχεθεί, αντίθετα είχαν καταστραφεί ακόμα και οι στόχοι.

«Στις αρχές του Οκτωβρίου φεύγουμε για την Ιταλία προκειμένου να πάρουμε μέρος στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Η ομοσπονδία γνώριζε το θέμα, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πού θα κάνει προπονήσεις η Αννα. Το μόνο που ενδιαφέρει τους παράγοντές της είναι η έκτακτη γενική συνέλευση και η αλλαγή καταστατικού. Δεν μας πήραν ένα τηλέφωνο ούτε για να ρωτήσουν», δήλωσε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ο Τάσος Κορακάκης.
 

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: dramini.gr, kathimerini.gr

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 20 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα