Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος, χάρη στο SILVER ALERT!

found-tziavasΗ περιπέτεια του κ. Γεωργίου Τζιάβα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Τζιάβας, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος χάθηκε την 07/11/2016, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Κερατσίνι, και δεν κατάφερε να επιστρέψει. Είχε θεαθεί τελευταία φορά σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, στην περιοχή της Κυψέλης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το πρωί της 16/11/2016 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, μαρτυρίες για την παρουσία του στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Σώστη, στο Νέο Κόσμο. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είχε θεαθεί περιπλανώμενος για μέρες στην περιοχή, από πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων, που είχαν δει το SILVER ALERT. H πληροφορία μεταφέρθηκε από τη ΓΡΑΜΗ ΖΩΗΣ στην ΕΛ.ΑΣ. και στην οικογένεια του αναζητούμενου, οπότε αργά το βράδυ της 16/11/2016, εντοπίστηκε τελικά από την αδερφή του που έσπευσε και εκείνη στην περιοχή.
Ο κ. Γιώργος είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  



Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! new

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • Κυψέλη: Εξαφάνιση ηλικιωμένης - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κυψέλη. Η Ιφιγένεια Τζάμου, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κυψέλη, στην Αθήνα, το πρ...
    Πριν από 5 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα