Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ανοικτός Διάλογος για την Υγεία από την Πρωτοβουλία Πολιτών "Η Αθήνα είμαστε εμείς".

Εκδήλωση διαλόγου και ενημέρωσης των πολιτών για την Υγεία, διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα, η Πρωτοβουλία Πολιτών "Η Αθήνα είμαστε εμείς".

Συνεχίζοντας το διάλογο με τους πολίτες της Αθήνας, η Πρωτοβουλία Πολιτών "Η Αθήνα είμαστε εμείς", υπό τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και έμπειρο Αυτοδιοικητικό Χρήστο Τεντόμα, διοργανώνει τη δεύτερη Θεματική εκδήλωση διαλόγου και ενημέρωσης τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στη 2η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων.


Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο θα είναι ο πολύπαθος χώρος της Υγείας, αλλά και η καθημερινότητα του πολίτη.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο χώρο της Υγείας και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

 
 


Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν εξειδικευμένοι επιστήμονες του κλάδου, καθώς και γνώστες του πολύπαθου χώρου της Υγείας.
Θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με τους πολίτες. 
 


Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, μιλώντας στο BLUE FORCE, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Η Αθήνα είμαστε όλοι εμείς, οι απλοί πολίτες και εμείς θα τη φτάσουμε εκεί που πραγματικά της αξίζει. Επιμένουμε Αθήνα. Αξιοποιώντας την γνώση, την εμπειρία, την επιστήμη και την εργασία μας για το καλό του συνόλου και της πόλης". 
Συνεχίζοντας, ο κ. Τεντόμας, ανέφερε πως η πρωτοβουλία πολιτών έχει ήδη ξεκινήσει να καταρτίζει το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της Αθήνας από την κρίση, "μέσα από προτάσεις κοστολογημένες και τεκμηριωμένες που απαντούν στο κάθε πρόβλημα της Αθήνας ξεχωριστά και απαιτούν την συνεργασία όλων μας για την υλοποίηση τους. Προτάσεις οι οποίες προέρχονται από τους ίδιους τους Αθηναίους που ζουν καθημερινά τα προβλήματα των γειτονιών και του κέντρου, που ζουν και εργάζονται και επιμένουν να επενδύουν στην Αθήνα". 

Η Πρωτοβουλία Πολιτών "Η Αθήνα είμαστε εμείς", υπό τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Χρήστο Τεντόμα,  ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες  και απαρτίζεται από πλήθος αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων, επιστημόνων και ανθρώπων της αγοράς, που κοινή συνισταμένη τους είναι η παραγωγή προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας, όπως επισημαίνουν στελέχη της.  

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ