Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ο ταξίαρχος που διεκδικεί τον δήμο Σαρωνικού

Ποιος είναι ο Χρήστος Τσιγαρίδας, που έχει προϋπηρεσία 33 ετών στην Ανατ. Αττική και δεν θέλει να «χρωματιστεί»

Από τη Γιώτα Φλώρου (Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
 
Ένας απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σαρωνικού, επιθυμώντας να δώσει μια νέα πνοή στον τόπο, με γνώμονά του -όπως λέει- τη δημοκρατική νοοτροπία, την αξιοκρατία και τις καθαρές συνδιαλλαγές.

Όπως αναφέρει στη «δημοκρατία», αν και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των δημοτών της περιοχής και της ανατολικής Αττικής, καθώς για 33 χρόνια υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες ως διοικητής και υποδιοικητής -μεταξύ άλλων- σε περιοχές όπως η Κερατέα, το Μαρκόπουλο, το Αεροδρόμιο, το Λαύριο, η Ανάβυσσος και τα Καλύβια, ενώ από το 1988 είναι και ο ίδιος κάτοικος του Δήμου Σαρωνικού.


Βέβαια, για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα και να προσφέρει, χρειάστηκε να παραιτηθεί και να πάρει -όπως λέει- ένα μεγάλο ρίσκο, έχοντας όμως πάντα δίπλα του την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Χωρίς την πλήρη υποστήριξή τους δεν θα μπορούσα να διεκδικήσω το αξίωμα του δημάρχου».

Γεννημένος στη Λαμία το 1964 με καταγωγή από τα Λουτρά Υπάτης, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, ο οποίος αποστρατεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με τον βαθμό του ταξίαρχου, επισημαίνει: «Αυτό που ουσιαστικά έχει ανάγκη ο δήμος είναι αλλαγή πλεύσης, νοοτροπίας και στόχων. Θέλει νέα πνοή, με όραμα, αποφασιστικότητα για αλλαγή τρόπου σκέψης και λειτουργίας. Χρειάζεται δικαιοσύνη, ισονομία και ανάπτυξη. Θέλει δημοκρατία και όχι αυταρχισμό, αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους. Χρειάζεται καθαρές συνδιαλλαγές». Παράλληλα, προσθέτει ότι δεν θέλει να «χρωματιστεί» κομματικά η πολιτική του, καθώς θεωρεί ότι αυτές οι πολιτικές έχουν απογοητεύσει τον κόσμο, που το μόνο που χρειάζεται είναι διέξοδος και ελπίδα. 


Τα μεγάλα προβλήματα

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα