Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Εταιρεία Μουσειακών Σιδηροδρόμων Αττικής: Απόλυτη ανακρίβεια οτι η γραμμή του τραίνου δίπλα από το βρεφονηπιακό του Κουβαρά δεν λειτουργεί

Κι όμως, η σηδηροδρομική γραμμή που περνάει δίπλα από το βρεφονηπιακό σταθμό στον Κουβαρά, λειτουργεί, παρά τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Σαρωνικού οτι η λειτουργία της έχει σταματήσει εδώ και δεκαετίες!

Αυτό φαίνεται από την επιστολή που απέστειλε στον Δήμαρχο και δημοσιεύθηκε από το forkeratea.com, η Εταιρεία Μουσειακών Σιδηροδρόμων Αττικής.

Η ΕΜΣΑ, στην επιστολή της προς τον Δήμαρχο κ. Σωφρόνη, χαρακτηρίζει "απόλυτη ανακρίβεια" ότι: "Οι γραμμές του τρένου τις οποίες επιδεικνύει ο απόστρατος και κατά δήλωση του υποψήφιος, έχουν πάψει να λειτουργούν εδώ και δεκαετίες.", όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Η ΕΜΣΑ, στην επιστολή της υποστηρίζει οτι οι γραμμές λειτουργούν κανονικά και νόμιμα, μετά από παραχώρηση της ΚΕΔ, και ότι μάλιστα, έχει ενημερωθεί και η Τροχαία Κερατέας για τη λειτουργία της γραμμής, στο συγκεκριμένο τμήμα. 

Το θέμα είχε ανακινήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χρήστος Τσιγαρίδας, ο οποίος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη χρήση των γραμμών από μηχανοκίνητο όχημα του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου, σε συνδυασμό με την κατάσταση στη γύρω περιοχή (ξερά χόρτα, εγκαταλελειμμένα αντικείμενα, σκουπίδια κ.α.). Στην απάντησή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατέληγε: "Οι γραμμές του τρένου τις οποίες επιδεικνύει ο απόστρατος και κατά δήλωση του υποψήφιος, έχουν πάψει να λειτουργούν εδώ και δεκαετίες. Αν επιχειρήσει να στηρίξει την πορεία του ως υποψήφιος σε αυτές, πολύ σύντομα θα εκτροχιαστεί.". Τελικά, οι γραμμές είναι σε λειτουργία και μάλλον ο Δήμος θα έπρεπε να το γνωρίζει...

Δείτε την επιστολή της Εταιρείας Μουσειακών Σιδηροδρόμων Αττικής, όπως δημοσιεύθηκε από το ειδησεογραφικό site forkeratea.com:





 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ