Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Άλλη μια επιτυχία για την Αθανασία Ροκκά, στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Πολωνίας. Ασημένιο μετάλλιο για την Ελληνίδα αθλήτρια. Πάλεψε, αλλά έμεινε εκτός βάθρου η Χριστίνα Ροκκά


Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Ροκκά στο Taekwondo Polish Open - Warsaw Cup G1 tournament της Βαρσοβίας, ενώ η Χριστίνα Ροκκά, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, αποκλείστηκε από το γύρο των μεταλλίων.  

Στο επίσημο τουρνουά της WTF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό) που διεξήχθη το διήμερο 15 - 16/09/2018 στο Torwar Sport Center της Βαρσοβίας, συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 αθλητές, από 49 χώρες. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο από την WTF για την παγκόσμια κατάταξη.


Στην κατηγορία κορασίδων A -29kg η Αθανασία Ροκκά, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, αποκλείοντας την αθλήτρια της Λευκορωσίας με σκορ 29-7 (points gap) και την Ιρλανδή πρωταθλήτρια με σκορ 17-11. Στον τελικό, αναμετρήθηκε με την αθλήτρια της Πολωνίας, από την οποία ηττήθηκε με 12-10 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά. 

Η Χριστίνα Ροκκά, που φέτος αγωνίζεται με ηλικιακό μειονέκτημα τριετίας στην κατηγορία νεανίδων A -59kg, δεν κατάφερε να φτάσει στο μετάλλιο, αφού αποκλείστηκε από την Αυστριακή πρωταθλήτρια, πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση.

Οι αθλήτριες από το Θυμάρι, έλαβαν μέρος στους αγώνες με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, όπου και προπονούνται με τον Δάσκαλο κ. Στέφανο Μπούτιο. 

Κατά την παραμονή τους στη Βαρσοβία, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Tomasz Pyciarz.

Επόμενος στόχος για τις δύο αθλήτριες από το Θυμάρι το G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Αθήνας, και το αντίστοιχο της Ρουμανίας, τον ερχόμενο μήνα.

Οι αδελφές Ροκκά με τον Δάσκαλό τους Στέφανο Μπούτιο και τους συναθλητές τους, στη Βαρσοβία

Η Αθανασία Ροκκά με τον Δάσκαλό της Στέφανο Μπούτιο, τον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας Tomasz Pyciarz και τον συναθλητή της, χρυσό νικητή, Χρήστο Σακελλαρίου.


Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ