Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρήστος Τσιγαρίδας: Είναι και πάλι η ώρα που ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί, πρέπει να πούμε τα μεγάλα ΝΑΙ και τα γενναία ΟΧΙ


Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Σαρωνικού, Χρήστου Τσιγαρίδα για την επέτειο της 28ης 0κτωβρίου 1940

«78 χρόνια πριν, τις πρώτες ώρες της 28ης Οκτωβρίου του '40,  ο Ιωάννης Μεταξάς έλεγε το μεγάλο ΟΧΙ στον Ιταλό πρέσβη και ο Ελληνικός λαός, σύσσωμος, έστελνε σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα της μη υποταγής, της μαχητικότητας και της ομοψυχίας.


78 χρόνια πριν, οι Έλληνες, έγιναν για μια ακόμα φορά παράδειγμα ηρωισμού, ενότητας και πίστης σε αξίες και ιδανικά, για ολόκληρη την υφήλιο.

Σήμερα στεκόμαστε περήφανοι απέναντι στην ιστορία μας και καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες του παρελθόντος, να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα και την ομοψυχία. Να αναδείξουμε και πάλι τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτέλεια και τη φιλοπατρία σε θεμελιακές αξίες της κοινωνίας μας.


Στη δύσκολη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε αποφασιστικά, όλοι μαζί για να αλλάξουμε την εικόνα της ηθικής κατάπτωσης, της έκπτωσης των αξιών, της ιδιοτέλειας και της αναξιοκρατίας, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας, να ξανακερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

Είναι και πάλι η ώρα που ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί, πρέπει να πούμε τα μεγάλα ΝΑΙ και τα γενναία ΟΧΙ, που θα καθορίσουν το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον του τόπου μας. Καλούμαστε να χτίσουμε ένα μέλλον αντάξιο της κληρονομιάς μας.

Το ΕΠΟΣ του 1940 ας γίνει οδηγός μας. Η θυσία των προγόνων μας, ας είναι για όλους μας παράδειγμα.»

Χρήστος Τσιγαρίδας
Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού
Γεώργιου Παπανδρέου 6, 19013 Ανάβυσσος Τ.Θ. 1523
Τηλ. Επικοινωνίας: 6936544087

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ώρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα