Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Η Γεωργία Μαρτίνου στο πλευρό των αστυνομικών της Νοτιοανατολικής Αττικής

Συνάντηση με τον γραμματέα της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Συνδρεβέλη και τους αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΑΥΝΑΑ) Γιάννη Παρασκευόπουλο, Αλέξανδρο Νικολακόπουλο και Χρήστο Τζότζο είχε την Παρασκευή, η βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργία Μαρτίνου.


Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί η βουλευτής για τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό στην Νοτιοανατολική Αττική όπως είναι η υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών της και η έλλειψη τεχνικών μέσων και εφοδίων ώστε τα στελέχη της να ανταπεξέρχονται στην απαιτητική αποστολή τους.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης η κα Μαρτίνου ενημερώθηκε και για το ζήτημα των αποσπάσεων - μετακινήσεων αστυνομικών από την περιοχή της Νοτιοανατολικης Αττικής σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Αττικής για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, γεγονός που διογκώνει το πρόβλημα της υποστελέχωσης των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών.
Επίσης ενημερώθηκε και για το ζήτημα του επιδόματος της ΕΚΑΜ και την καθυστέρηση που σημειώνεται για την αποκατάσταση του, για ζητήματα που αφορούν τα επιδόματα των συνοδών αστυνομικών σκύλων, όπως και για την ανάγκη στελέχωσης με επάρκεια των υπηρεσιών που εδρεύουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.
Η Γεωργία Μαρτίνου δεσμεύθηκε ότι στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών αρμοδιοτήτων της θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη των προβλημάτων με σκοπό την επίλυσή τους δηλώνοντας παράλληλα αρωγός σε κάθε κίνηση διόρθωσής τους.
Από πλευράς των εκπροσώπων των αστυνομικών επισημάνθηκε ότι θα υπάρξει ενημέρωση και των υπολοίπων βουλευτών της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να γίνει κατορθωτή η επίλυσή τους.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 10 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα