Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρυσές οι αδελφές Ροκκά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Hapkido!


Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν οι αδελφές Χριστίνα και Αθανασία Ροκκά, από το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Hapkido, που διεξήχθη την 28η Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια!


Η Χριστίνα Ροκκά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία νεανίδων στο πρωτάθλημα Hapkido Hosinsul (Αυτοάμυνα), ενώ στο πρωτάθλημα Hapkido Kyorugi (Μάχη) κατετάγη 3η στην κατηγορία  -60 κιλών νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.


Η Αθανασία Ροκκά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία κορασίδων στο πρωτάθλημα Hapkido Hosinsul (Αυτοάμυνα), ενώ και στο πρωτάθλημα Hapkido Kyorugi (Μάχη) κατετάγη 1η στην κατηγορία  -35 κιλών κορασίδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο μετάλλιο.

Οι αθλήτριες από το Θυμάρι, έλαβαν μέρος στους αγώνες με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, όπου και προπονούνται με τον Δάσκαλο κ. Στέφανο Μπούτιο.

Ο επόμενος στόχος για τις δύο Θυμαριώτισες είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το G1 Dracula Open 2018  World Taekwondo βαθμολογούμενο τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου η Χριστίνα Ροκκά θα αγωνιστεί με ηλικιακό μειονέκτημα τριετίας στην κατηγορία των -55 κιλών νεανίδων, ενώ η Αθανασία Ροκκά θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -33 κιλών κορασίδων.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα