Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Χρήστος Τσιγαρίδας: Επικίνδυνα και ασυντήρητα τα απορριμματοφόρα του Δήμου Σαρωνικού!


“Την ώρα που ο κύριος Σωφρόνης εξαγγέλλει περήφανα την αναμονή έγκρισης για την αγορά 3 νέων απορριμματοφόρων από το Δήμο, τα ήδη υπάρχοντα κινούνται με ελαστικά επικίνδυνα παλαιωμένα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών, των εργατών καθαριότητας, αλλά και όλων εμάς των υπολοίπων πολιτών!”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Τσιγαρίδας καταγγέλλει την επικινδυνότητα των απορριμματοφόρων του Δήμου και καταλογίζει ευθύνες και αδιαφορία στον νυν Δήμαρχο Σαρωνικού, ο οποίος, όπως λέει, απαξίωσε για άλλη μια φορά να απαντήσει σε επιστολή του με την οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των οχημάτων.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Τσιγαρίδα:


“Πριν από λίγες ημέρες, οδηγώντας πίσω από απορριμματοφόρο του Δήμου μας που εργαζόταν, διαπίστωσα ότι τα ελαστικά του ήταν φθαρμένα και μάλιστα, μπροστά στα μάτια μου, κομμάτι ελαστικού αποκολλήθηκε, επιδεινώνοντας την κατάσταση του ήδη διαλυμένου ελαστικού!

Άμεσα, απέστειλα στον κύριο Δήμαρχο και στους υπεύθυνους Αντιδημάρχους, επιστολή, με την οποία έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα των οχημάτων και εφιστούσα την προσοχή τους για την άμεση συντήρηση και αλλαγή των φθαρμένων ελαστικών. Έχω, πολλές φορές, στο παρελθόν αντιμετωπίσει και ως πρώην Αστυνομικός Διευθυντής, περιστατικά τραγικά, με υπαίτιους βαριά οχήματα ελλιπώς συντηρημένα ή με φθαρμένα ελαστικά.

Για μια ακόμα φορά, η νυν Δημοτική Αρχή απαξίωσε ακόμα και να απαντήσει, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία και μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Καταγγέλλω, λοιπόν, δημόσια στη συνείδηση των πολιτών την αδιαφορία και την ανευθυνότητα με την οποία η νυν Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το μείζον ζήτημα της ασφάλειας, με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι και θα πράξουν έστω και την ύστατη ώρα το αυτονόητο.

Αποτελεί τουλάχιστον εμπαιγμό, την ώρα που ο κύριος Σωφρόνης εξαγγέλλει περήφανα την αναμονή έγκρισης για την αγορά 3 νέων απορριμματοφόρων από το Δήμο, τα ήδη υπάρχοντα να κινούνται με ελαστικά επικίνδυνα παλαιωμένα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών, των εργατών καθαριότητας, αλλά και όλων εμάς των υπολοίπων πολιτών και κανείς να μην ενδιαφέρεται!

Θεωρώ αδιανόητο ο Δήμαρχος της Πόλης, να επιτρέπει να κινούνται οχήματα του Δήμου σε τέτοια κατάσταση και τον καλώ άμεσα να επιληφθεί του θέματος, που στο κάτω - κάτω είναι ανθρώπινο και όχι πολιτικό.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου προσφέρουν ένα τεράστιο έργο και δικαιούνται να εργάζονται, τουλάχιστον, με ασφάλεια.
Οι δημότες ανησυχούν. Ο Δήμαρχος:”

Χρήστος Τσιγαρίδας
Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού
Γεώργιου Παπανδρέου 6, Τ.Κ.19013 Ανάβυσσος, Τ.Θ. 1523
Τηλ.: 6936544087

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ