Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Ασημένιο μετάλλιο η Αθανασία Ροκκά και στη Ρουμανία! Από την καλύτερη αθλήτρια των αγώνων έχασε η Χριστίνα Ροκκά



Άλλη μια επιτυχία για την Αθανασία Ροκκά,  στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Ρουμανίας.
Ασημένιο μετάλλιο για την Ελληνίδα αθλήτρια. 

Πάλεψε, αλλά έμεινε εκτός βάθρου η Χριστίνα Ροκκά



Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Ροκκά στο Taekwondo Dracula Open G1 tournament της Βαρσοβίας, ενώ η Χριστίνα Ροκκά, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, αποκλείστηκε από το γύρο των μεταλλίων. 

Στο επίσημο τουρνουά της WTF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό) που διεξήχθη το διήμερο 3 - 4/10/2018 στο Sala Polivalentă στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, συμμετείχαν περισσότεροι από 660 αθλητές, από συλλόγους και εθνικές ομάδες, από όλο τον κόσμο. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο από την WTF για την παγκόσμια κατάταξη.



Στην κατηγορία κορασίδων A -33kg η Αθανασία Ροκκά, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από την πρωταθλήτρια Σερβίας. Η Ελληνίδα αθλήτρια, αδικήθηκε από τους διαιτητές, καθώς δεν της δόθηκαν 5 πόντοι από κανονικό χτύπημα, ενώ ο τελικός διακόπηκε για αρκετή ώρα, όταν το χρονόμετρο «έτρεξε», με αποτέλεσμα να μην παιχτούν ποτέ τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.


 
Η Χριστίνα Ροκκά, που φέτος αγωνίζεται με ηλικιακό μειονέκτημα τριετίας στην κατηγορία νεανίδων A -55kg, δεν κατάφερε να φτάσει στο μετάλλιο, αφού αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχτηκε η καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση και κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.


Οι αθλήτριες από το Θυμάρι, έλαβαν μέρος στους αγώνες με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, όπου και προπονούνται με τον Δάσκαλο κ. Στέφανο Μπούτιο. 

Επόμενος στόχος για τις δύο αθλήτριες από το Θυμάρι το Κύπελλο Ελλάδος και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι αδελφές Ροκκά με τον Δάσκαλό τους Στέφανο Μπούτιο, στο Βουκουρέστι

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 18 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα