Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ... στο Δημαρχείο Σαρωνικού Το Σάββατο 13 Απριλίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Στέφου.

Το βιβλίο φωτίζει άγνωστες πλευρές, αποκαλύπτει παρασκήνια και μυστικές συναντήσεις, προσπαθώντας να παρουσιάσει τι πραγματικά συνέβη στο Βουκουρέστι πίσω από τις κλειστές πόρτες, αλλά και να εξηγήσει όλα όσα ακολούθησαν.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού στα Καλύβια, οι εκδόσεις ΕΝΑΣΤΡΟΝ και ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος, παρουσίασαν το βιβλίο: «Ώρα Ελλάδος Βουκουρέστι...»
Για το βιβλίο μίλησαν η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σοφία Βούλτεψη, ο πρέσβης επί τιμή, πρώην πρεσβευτής μας στην Ουάσιγκτον και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Αλέξανδρος Μαλιάς, ο ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Τσιγαρίδας και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Πελίνα Θεοδοσίου.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 6 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα