Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: " ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!

Δεν θα αφήσουμε κανέναν. Δεν υπάρχει επιείκεια απέναντι σε αυτούς που βυσσοδομούν εις βάρος του Έθνους


Ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες υποσχέθηκε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κάνοντας πολύ σκληρές δηλώσεις, ενώ αναφέρθηκε επιπλέον στην εγκληματικότητα, ζητώντας να αλλάξει η νομοθεσία ώστε οι πολίτες να μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα οταν κακοποιοί μπαίνουν στο σπίτι τους ή στο μαγαζί τους, χωρίς να κινδυνεύουν να κατηγορηθούν στην δικαιοσύνη.
"Πρέπει να λύσουμε επιτέλους το θέμα των λαθρομεταναστών", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. "Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα ολόκληρα. Βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει, αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι όποιος έρχεται εδώ θα μπαίνει σε στρατόπεδο. Δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Δεν θα πληρώνουμε ισοβίως το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα το 1991. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει", συνέχισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και προσέθεσε ότι από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. «Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε λέγοντας ότι εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του αυτό να αποδώσει και να γίνει μια χώρα σύγχρονη, ούτως ώστε, όπως είπε: "ούτε οι άλλοι να μας κατηγορούν υποκριτικά, κατά τη γνώμη μου, αλλά ούτε κι εμείς να φερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους με τρόπο που δεν αρμόζει και να μπορεί ο καθένας από τη στιγμή που μπαίνει σε αυτή τη χώρα να επαναπροωθείται στη δική του χώρα, αφού εδώ δεν είναι δυνατόν να ζήσει, από τη στιγμή που είναι παράνομος".
Ο κ. Χρυσοχοϊδης συνέχισε λέγοντας πως το θέμα της ασφάλειας είναι μείζον ζήτημα γιατί δημιουργεί και μια αρνητική ψυχολογία στους πολίτες, ενώ παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και η χώρα δεν αντέχει.
"Τρομοκρατημένος και φοβισμένος άνθρωπος και πολίτης δυστυχώς δεν είναι ψύχραιμος και δεν παίρνει σωστές αποφάσεις", είπε.
"Όταν έρθουμε στα πράγματα να ξέρουν ότι εμείς θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες. Δεν θα αφήσουμε κανέναν. Δεν υπάρχει επιείκεια απέναντι σε αυτούς που βυσσοδομούν εις βάρος του Έθνους", ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 1 ημέρα
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα